Zaterdag stond er de derby tegen de buren op het programma. Waarschijnlijk de laatste vermits de bezoekers stoppen en met hun team andere oorden opzoeken.

Noordstar begon verdedigend aan de partij. Zij loerden op de counter. Hezewijk meeste balbezit kon oas na 22 minuten scoren. 0-1. Net voor rust werd de enige mooie kans voor de thuisploeg gemist en zo kon Hezewijk gaan rusten let een 0-1 stand. Verdiend trouwens.

Tweede helft begon in mineur voor de Noordstar dames. In de eerste minuut kreeg de thuisploeg de bal
niet weg uit hun doelgebied en belande het leder in het doel na een owngoal. 0-2. Toch bleef de thuisploeg loeren op de counter maar telkens was de laatste pass net niet goed genoeg. Hezewijk scoorde nog een derde doelpunt in de 74 minuut. Dit was het sein voor de dames om zich terug in de wedstrijd te knokken.

Een aanvallender Noordstar trok de aanval in. Op een mooie aanval in de 80' scoorde Berthe dan mooi se 1-3.  De bezoekers waren een beetje van hun melk maar verder kwam de thuisploeg niet meer. Een goed leidende scheids maakte er een eind aan.
Eindstand 1-3.

Mooie faire wedstrijd waar Noordstar zich kan aan optrekken tegen een sterk Hezewijk dat derde staat. Volgende week komt Geel op bezoek.

Verslag : trainer Gino Vervoort  /  foto's : Guy Verstraeten / NNieuws.be